LEGO® World den 13. - 16. februar i Bella Center

Bella Center danner igen rammen om LEGO® World - Verdens Sjoveste Byggeplads. Vi kører 22 lastbiler fyldt med LEGO klodser, modeller og nyheder fra Billund til Bella Center, hvor vi er klar til at slå dørene op til LEGO World den 13. februar 2014.

LEGO World 2014 er åbent fra torsdag d. 13. - søndag d. 16. februar. Alle fire dage holder vi åbent fra kl.  10-17. Billetpris: 140 kr. (inkl. gebyr).

LEGO World har samlet alt det bedste på ét sted. Der vil være masser af muligheder for at skabe, kreere, lære og lege med et hav af klodser og inspiration fra LEGO universet. Det er også her, du har ubegrænsede muligheder for at bygge og afprøve alle de LEGO muligheder, du ikke ser til hverdag. Til dette kan du blandt meget andet lade dig inspirere af de ikke mindre end 300 byggede LEGO modeller, der er med på LEGO World.

Det er vigtigt for os, at alle får det bedste ud af LEGO World, og derfor vil vi gerne gøre besøget nemt og overskueligt. Midt i det store væld af klodser, farver og indtryk har vi sørget for, at du nemt kan finde de helt rigtige aktiviteter og oplevelser. Igen i år guider vi dig derfor igennem LEGO World med stort fokus på de forskellige aldersgrupper. Se mere i indgangsfolderen til LEGO World og løbende her på siden.

Kom og få en uforglemmelig dag med masser af sjove byggelege i vinterferien.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til LEGO World den 13.-16. februar - Vi ses!

 

 

 

 

Anbefalinger

  • Nyhedsbrev

    Vil du også modtage nyheder om seje konkurrencer og alt det, du kan opleve på verdens sjoveste byggeplads?

    Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser

  • Få billet til LEGOLAND®

    Få billet til LEGOLAND®


    Læs mere her