LEGO World den 12. - 15. februar 2015 i Bella Center

Del indlæg

Kom og besøg ’verdens sjoveste byggeplads’ LEGO World i vinterferien. Vi slår dørrene op til et hav af spændende bygge- og legeaktiviteter for store og små.

Som altid er der for de små masser at sjov og leg i vores LEGO DUPLO & LEGO Juniors område, og for de større børn nye og spændende aktiviteter i LEGO City, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Ninjago områderne mm.

Der vil i år også være et hav af andre aktiviteter og mulighed for bla, at være med til at bygge Danmarks største LEGO Minecraft landskab, se eksklusive LEGO Ninjago og Star WarsTM episoder i Viasat biografen, lære seje ninja ’tricks’ med Nørrebro Taekwondo klub, Felix Smith vil hver dag mellem 11-12 battle med børn og voksne i forskellige kreative konkurrencer, Malou Horsted Stjernedanserne laver to opvisninger om fredagen, hjælpe Radio Nova med at bygge et stort Danmarks kort eller bygge med LEGO Charity og samtidig donere penge til Julemærkehjemmet. Sidst men ikke mindst kom og se det nye LEGO Elves i vores LEGO Friends område.

Fastelavnssøndag inviterer LEGOLAND Garden med venner til fastelavnsparade, kom udklædt og vær med til at gøre dagen festlig.   

Vi har som altid inviteret vores voksne LEGO fans fra Byggepladen til at udstille inspirerende og fantastiske LEGO kreationer.

Så kom og få en uforglemmelig dag med masser af sjov og leg i vinterferien, vi ses!

LEGO World 2015 er åbent fra torsdag d. 12. - søndag d. 15. februar. Alle fire dage holder vi åbent fra kl.  10-17. Billetpris: 140 kr. (inkl. gebyr). Køber du billet i døren er prisen 150 kr.

Vær opmærksom på at der vil der være ca. 10 minutter mellem togene på strækningen mellem Bella Center og Ørestad​. Dette skyldes, at det ene spor er spærret, da der bygges døre på Bella Center station samt Ørestad station. Vær derfor opmærksom på ekstra rejsetid.